Uvjeti

Korištenjem internetskih stranica i web trgovine maibymajda.com prihvaćate sve dolje navedene uvjete korištenja i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli.
Ako se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta korištenja molimo Vas ne služite se ovim internetskim stranicama niti njezinom web trgovinom.

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.
Trgovac je tvrtka Mai MA.PO j.d.o.o. Havrini 30, 10 090 Zagreb, Hrvatska, koja posluje putem internetskih stranica i web trgovine maibymajda.com. Tvrtka Mai MA.PO j.d.o.o. izdavač je i vlasnik internetskih stranica, web trgovine i domene maibymajda.com.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske ponude.

Narudžba

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude trgovine, prolaskom kroz proces narudžbe. Važeća cijena artikala za kupca istaknuta je u hrvatskim kunama s PDV-om (MPC) na web stanicama maibymajda.com na dan provedenog plaćanja (karticom) ili izvršene uplate na žiro račun prodavatelja. Cijene proizvoda u košarici iskazane su s uračunatim PDV-om. Cijena prikazana u potvrdi narudžbe je iskazana s uključenim PDV-om. Ukoliko kupac iz subjektivnih razloga odluči ne preuzeti naručenu i poslanu pošiljku, dužan je preuzeti trošak dostave proizvoda, a iznos troška naručenih artikala će mu biti vraćen na račun s kojeg je izvršena naplata (u slučaju plaćanja kreditnim ili debitnim karticama, e-bankingom ili općom uplatnicom).

Plaćanje

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

 • kreditnim ili debitnim karticama (American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners)
 • e-bankingom
 • općom uplatom
 • pouzećem

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, Mai MA.PO j.d.o.o. će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena. U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada tvrtka Mai MA.PO j.d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe. Kupac e-poštom dobiva dvije obavijesti: jednu od WSpay-a (bankovnog sustava) kao potvrdu o iznosu rezerviranom za autorizaciju te ruga obavijest dobiva se u trenutku kad Mai MA.PO j.d.o.o. pripremi pošiljku za slanje i autorizira rezervirani iznos. Ako Mai MA.PO j.d.o.o. ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu.
Ako naručeni proizvod nije raspoloživ na skladištu, Mai MA.PO j.d.o.o. će obavijestiti Kupca da proizvod trenutačno nije raspoloživ te ga izvijestiti o roku u kojem je proizvod dobavljiv.
Sva će plaćanja biti izvršena u HRK (hrvatskim kunama). U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

Podržane kartice u sklopu WSPay sustava:

 • American Express
 • Diners Club International
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Discover
 • Dinacard
 • MasterCard® SecureCode™
 • Verified By Visa

Dostava

Tvrtka Mai MA.PO osigurava dostavu u Hrvatskoj i inozemstvu putem kurirske službe GLS. Za sve uvjete dostave molimo posjetite stranice https://gls-group.eu/HR/hr/gls-croatia. Troškovi dostave se obračunavaju prema zoni dostave i težini paketa. Za određene zemlje moguć je trošak carine koji je iskazan u sklopu cjenika GLS kurirske službe.
Vrijeme izrade proizvoda je do 7 radnih dana nakon čega se vrši dostava.

Reklamacije

Mai MA.PO j.d.o.o.prihvaća sve oblike reklamacije koje se odnose na tehničke nedostatke proizvoda. Vremensko ograničenje za reklamaciju je 7 dana od primitka posiljke, ukoliko proizvod nije nošen, opran ili oštećen od strane kupca. Te je potrebno dokazati da je artikl kupljen u Mai MA.PO j.d.o.o. internet trgovini. Ukoliko kupac iz subjektivnih razloga odluči ne preuzeti ili vratiti naručenu pošiljku, dužan je preuzeti trošak dostave proizvoda, a iznos troška naručenih proizvoda će mu biti vraćen na račun s kojeg je izvršena naplata (u slučaju plaćanja kreditnim ili debitnim karticama, e-bankingom ili općom uplatnicom).

Izjava o sigurnosti, prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Mai MA.PO j.d.o.o.se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za mogućnost dostave. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Mai MA.PO j.d.o.o.i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Svi podaci su strogo čuvani i zaštićeni od zlouporabe. Prilikom izrade svake narudžbe obavezni ste upisati svoje ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe. Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe.

Mai MA.PO j.d.o.o. može na stranicama Internet trgovine maibymajda.com mijenjati sadržaj, uvjete, pravila i cijene bez prethodne najave, a kupac ih je dužan proučiti i složiti se s njima prije kupovine.
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.